Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note 9: To Android 10 beta είναι καθ’ οδόν!

Galaxy Note 9: To Android 10 beta είναι καθ’ οδόν!

απο John Leondaris

Τα Galaxy Note 9 είναι έτοιμα για τη μεγάλη αναβάθμιση! Μετά την πρώτη γεύση του Android 10 που πήραν τα Samsung Galaxy Note 10 και Galaxy Note 10+ στα τέλη Οκτωβρίου, παίρνουν τώρα και τη δεύτερη beta έκδοση. Στόχος αυτή τη φορά, είναι να λυθούν ορισμένα σφάλματα που έχουν μέχρι στιγμής προκύψει. Αφότου λυθούν όλα τα τυχόν σφάλματα, τότε μπορούμε να αναμένουμε την stable έκδοση.

Galaxy Note 9

Η έκδοση N97*FXXU1ZSK8 είναι διαθέσιμη στη Νότια Κορέα και την Ινδία. Το μέγεθος αυτής είναι 771MB. Έρχεται μάλιστα, μαζί με το security patch του Νοεμβρίου. Η ενημέρωση, φέρνει σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων που έχουν προκύψει. Αυτές, αφορούν το τρεμούλιασμα της οθόνης, ζητήματα με το always-on display, καθώς και βελτιώσεις στη σταθερότητα του Bluetooth.

Παράλληλα, είχαμε και ένα επίσημο post στο Samsung Members Community forum της Νότιας Κορέας. Αυτό αναφέρει ότι το Galaxy Note 9 θα πάρει το πρώτο Android 10 beta αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Όπως φαίνεται όμως, δεν είναι μονάχα τα Note 9 που αναμένουν στο προσεχές διάστημα το Android 10 beta.

Πιο συγκεκριμένα, η πηγή ανέφερε επίσης ότι και τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ ετοιμάζονται να λάβουν το Android 10 beta την επόμενη εβδομάδα. Ως είθισται βέβαια, οι χρήστες στη Νότιας Κορέα, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ θα είναι από τους πρώτους που θα λάβουν το εν λόγω update.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights