Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy A51: Θα έχει μπαταρία 4.000 mAh;

Samsung Galaxy A51: Θα έχει μπαταρία 4.000 mAh;

απο John Leondaris

Ένα ακόμη κινητό της ανανεωμένης σειράς Galaxy A της Samsung ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του! Το Samsung Galaxy A51 αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Άλλωστε, έχει ήδη πάρει πιστοποιήσεις από τις Wi-Fi Alliance και Bureau of Indian Standards (BIS) και η σελίδα υποστήριξής του προστέθηκε στην επίσημη ρωσική ιστοσελίδα της εταιρείας.

Το Galaxy A51 φημολογείται ότι θα εφοδιαστεί με μια μπαταρία 4.000 mAh. Μέχρι στιγμής, η Samsung δεν έχει αποκαλύψει επίσημα καμία λεπτομέρεια σχετικά με το A51. Όμως, μια πιστοποίηση από το ινστιτούτο έρευνας της κυβέρνησης της Νότιας Κορέας αποκαλύπτει ότι το smartphone θα έρθει πράγματι με μια 4,000 mAh μπαταρία. Εάν αυτό τελικώς ισχύει, τότε θα έχει το ίδιο μέγεθος με τις μπαταρίες των Galaxy A50 και A50s.

Samsung Galaxy A51

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αφορούν μια 6.5″ FHD+ οθόνη με οπή, μια 32MP selfie κάμερα και μια τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Αυτή, όπως όλα δείχνουν θα αποτελείται από 48MP κύριο αισθητήρα, 12MP ultrawide, 12MP telephoto και 5MP αισθητήρα βάθους.

Το Samsung Galaxy A51 πέρασε επίσης από το Geekbench. Έτσι, επιβεβαιώθηκαν μερικά χαρακτηριστικά του, όπως ο Exynos 9611 SoC, 4GB μνήμη RAM και Android 10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights