Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ iOS 13.2.3: Φέρνει πρόσθετες διορθώσεις σφαλμάτων

iOS 13.2.3: Φέρνει πρόσθετες διορθώσεις σφαλμάτων

απο John Leondaris

Η Apple κυκλοφορεί τώρα τα iOS 13.2.3 και iPadOS  για συμβατές συσκευές. Η ενημέρωση έχει μέγεθος περίπου 90MB, αλλά το πραγματικό μέγεθος θα διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή.

Το τελευταίο update έρχεται να διορθώσει ορισμένα ζητήματα. Αυτά, είναι που προέκυψαν από τότε που η Apple κυκλοφόρησε το iOS τον περασμένο μήνα. Το OS προφανώς δεν διατέθηκε σε μια σταθερή έκδοση, αλλά η Apple κάνει διαρκώς διορθώσεις ώστε το τελικό αποτέλεσμα να απέχει αρκετά από την αρχική κατάσταση. Οι τελευταίες ενημερώσεις έχουν περιορίσει ακόμη περισσότερο ορισμένα σφάλματα που οι χρήστες παρατήρησαν τις τελευταίες εβδομάδες. Βέβαια, υπάρχουν ίσως μερικά ακόμη που απομένουν, αλλά είναι πιθανό η Apple να τα γνωρίζει και ήδη να εργάζεται για την επίλυσή τους.

iOS 13.2.3

Σίγουρα θα συνιστούσαμε να διατηρείτε ενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις και να κατεβάζετε κάθε νέο patch για μια πιο σταθερή απόδοση.

Η λίστα των αλλαγών που φέρνει η ενημέρωση iOS 13.2.3 είναι η ακόλουθη:

  • Fixes an issue where system search and search within Mail, Files, and Notes might not work
  • Addresses an issue where photos, links, and other attachments might not display in the Messages details view
  • Fixes an issue that could prevent apps from downloading content in the background
  • Resolves issues that may prevent Mail from fetching new messages, and fail to include and quote original message content in Exchange accounts

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights