Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola Razr 2019: Ξεκινούν οι προπαραγγελίες στην Ευρώπη!

Motorola Razr 2019: Ξεκινούν οι προπαραγγελίες στην Ευρώπη!

απο John Leondaris

Το Motorola Razr 2019 αποτελεί το πρώτο foldable κινητό της Motorola. Τη στιγμή που άλλες κατασκευάστριες όπως η Samsung και η Huawei παρουσιάζουν τα δικά τους Galaxy Fold και Mate X αντίστοιχα, η εν λόγω εταιρία αποφασίζει να μπει στο παιχνίδι των foldable συσκευών, με έναν συνοδοιπόρο από τα παλιά. Το Razr 2019 θα έχει τον ίδιο fold σχεδιασμό με το παλαιό RAZR, αλλά η οθόνη του θα είναι εύκαμπτη.

Όσον αφορά την τιμή του, μπορούμε με σιγουριά να αναφέρουμε πως δεν πρόκειται και για την πιο φθηνή συσκευή που θα συναντήσει κανείς εκεί έξω. Οι Ευρωπαίοι όπως φαίνεται θα δουν το Motorola Razr 2019 με μια τιμή της τάξεως των 1.600 ευρώ! Ωστόσο, η Motorola δεν έχει δώσει επίσημα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά. Το μόνο που έχει αναφέρει, είναι ότι θα κυκλοφορήσει το κινητό σε “επιλεγμένες αγορές”. Αυτά είναι όσα μέχρι στιγμής τουλάχιστον γνωρίζουμε.

Motorola Razr 2019

Η βρετανική εταιρία μεταφορών EE ζήτησε αποκλειστικότητα για το κινητό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο, αλλά το τηλέφωνο δεν θα αποσταλεί μέχρι τον Ιανουάριο. Η τιμή του φημολογείται πως θα είναι περίπου 1.400£.

Οι προ-παραγγελίες του Motorola Razr 2019 στην Ιταλία πρόκειται να ξεκινήσουν στις 4 Δεκεμβρίου. Όμως, και πάλι οι πωλήσεις πιθανότατα θα αρχίσουν τον Ιανουάριο. Δεν έχουμε ακούσει ακόμη τίποτα για αποκλειστικότητες μεταφορέων.

Κρίνοντας από τις φήμες, λογικά θα δούμε τη Γερμανία, την Σουηδία και τις Κάτω Χώρες να παίρνουν το κινητό. Μάλιστα, το επίσημο λανσάρισμα της συσκευής στη Σουηδία έχει οριστεί για τις 24 Ιανουαρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights