Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Oppo Reno 10x zoom Special Edition: Έρχεται νέα παραλλαγή
Oppo Reno 10x zoom Special Edition

Oppo Reno 10x zoom Special Edition: Έρχεται νέα παραλλαγή

απο John Leondaris

Η Oppo αποκάλυψε τη σειρά Reno τον Μάιο και γρήγορα άρχισε να την ενισχύει με αρκετά κινητά. Τώρα, η εταιρία έρχεται να προσθέσει μια νέα έκδοση του Oppo Reno 10x zoom. Το κινητό, θα έρθει με 12GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο, μαζί με την νέα απόχρωση Blue Ocean. Το ανανεωμένο Oppo Reno 10x zoom Special Edition θα ξεκινήσει στις 30 Νοεμβρίου στη Μαλαισία και θα διατεθεί αργότερα σε ακόμη περισσότερες αγορές.

Εκτός από την νέα απόχρωση και την αύξηση σε αποθηκευτικό χώρο και RAM, το τηλέφωνο είναι ακριβώς το ίδιο με το κανονικό Reno 10x zoom. Έρχεται μια μια AMOLED 6,6 ιντσών οθόνη, με την pop-up κάμερα, και τον Snapdragon 855. Στο πίσω μέρος του Oppo Reno 10x zoom Special Edition, συναντάμε μια τριπλή κάμερα. Σχετικά με το λογισμικό, τρέχει το βασισμένο στο Android 9 Pie, ColorOS 6.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights