Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy Note 9: Παίρνει το One UI 2 beta!
Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9: Παίρνει το One UI 2 beta!

απο John Leondaris

Το Samsung Galaxy Note 9 είναι κατά μια χρονιά μεγαλύτερο από το Note 10. Παρ’ όλα αυτά όμως, δεν μένει πίσω στις εξελίξεις! Λίγες μέρες αφότου το νέο μοντέλο πήρε το δεύτερο One UI 2 beta, οι πρώτες μονάδες Samsung Galaxy Note 9 παίρνουν την ενημέρωση.

Εκτός από το ανανεωμένο UI της Samsung, αυτή η ενημερωμένη έκδοση φέρνει μαζί της και το Android 10. Όσοι χρήστες δεν το έχουν κάνει ήδη, θα πρέπει κατεβάσουν την εφαρμογή Samsung Members και να εγγραφούν στο One UI beta program, εάν τουλάχιστον θέλουν να λάβουν αυτό το update. Όπως προειδοποιεί η Samsung, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το beta software είναι πιθανό να έχει ορισμένα σφάλματα.

Τα Galaxy S9 και S9 + είναι είναι επίσης έτοιμα για το Android 10 beta. Αναμένεται να πάρουν την ενημέρωση την επόμενη εβδομάδα οι χρήστες της Νότιας Κορέας, της Γερμανίας και των ΗΠΑ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights