Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Νέο εργοστάσιο για 5G smartphones από την Xiaomi

Νέο εργοστάσιο για 5G smartphones από την Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στο Πεκίνο, ο διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi αποκάλυψε ότι η εταιρεία ετοίμαζε ένα νέο εργοστάσιο που θα επικεντρωθεί στην κατασκευή 5G smartphones. Το εργοστάσιο θα κατασκευαστεί στην ευρύτερη περιοχή του Πεκίνου και σύμφωνα με τον ίδιο, θα εστιάζει στην αποδοτικότητα για την παραγωγή όσο το δυνατόν περισσότερων συσκευών.

Για να το πετύχει αυτό η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει γραμμές παραγωγής σημαντικά πιο αυτοματοποιημένες σε σύγκριση με τα υπάρχοντα εργοστάσια της. Ο στόχος είναι να μπορεί να παράγει έως και… 60 smartphones το λεπτό, χρόνος που μεταφράζεται σε 1 ανά δευτερόλεπτο !

Η μαζική αυτή παραγωγή σε μεγάλες ποσότητες είναι προφανώς ένας από τους τρόπους να μειωθεί σημαντικά το κόστος κατασκευής των 5G smartphones, και η Xiaomi θέλει να το πετύχει αυτό πριν τους ανταγωνιστές της προκειμένου να προσφέρει οικονομικές συσκευές αυτού του είδους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights