Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme 5: Έρχεται στην Ευρώπη στα 169€

Realme 5: Έρχεται στην Ευρώπη στα 169€

απο John Leondaris

Το Realme 5 που ανακοινώθηκε τον Αύγουστο έρχεται τώρα και στην Ευρώπη.

Το κινητό, διατίθεται στις αποχρώσεις: Crystal Purple και Crystal Blue, έρχεται σε μία διαμόρφωση 4GB/ 128GB και κοστίζει 169€. Να αναφέρουμε όμως, ότι θα είναι διαθέσιμο για 10€ λιγότερα από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου. Το Realme 5 φέρει τον Snapdragon 665 SoC και τρέχει το βασισμένο στο Android Pie ColorOS 6.

Το κινητό έχει μια 6.5 ” HD+ οθόνη και μια τεράστια μπαταρία 5.000 mAh. Μάλιστα, η συγκεκριμένη μπαταρία έλαβε εντυπωσιακή βαθμολογία αντοχής 144 ωρών.

Όσον αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, το εν λόγω smartphone διαθέτει μια 13MP selfie κάμερα στο μπροστινό μέρος. Στην πίσω πλευρά του κινητού, συναντάμε μια τετραπλή κάμερα. Αυτή, αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 12MP, 8MP ultrawide, 2MP macro και 2MP αισθητήρα βάθους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights