Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S10: Νέα beta έκδοση διορθώνει πλήθος σφαλμάτων!

Galaxy S10: Νέα beta έκδοση διορθώνει πλήθος σφαλμάτων!

απο John Leondaris

Η Samsung παρουσίασε ένα beta update για τα Galaxy S10 πριν από μερικές ημέρες. Στόχος της εταιρίας ήταν να απαλλαχθεί η σειρά S10 από σφάλματα που σχετίζονται με τη σύνδεση μέσω Bluetooth, τη γραμμή ελέγχου έντασης ήχου και τη γραμμή κατάστασης. Σήμερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε μια νέα beta έκδοση για τα S10 που φέρνει πάνω από δώδεκα διορθώσεις σφαλμάτων.

Το νέο firmware που φέρνει η Samsung, διορθώνει ζητήματα που σχετίζονται μεταξύ άλλων με την επαναφορά συσκευών, την always-on display, την μεταφορά αρχείων και τον θόρυβο Bluetooth ακουστικών. Μπορείτε να δείτε παρακάτω ένα screenshot με την πλήρη λίστα των σφαλμάτων που διορθώνει το συγκεκριμένο update:

https://in2mobile.gr/?s=samsung&post_type=post

Αυτό το update έχει μέγεθος μεταξύ 130MB και 200MB. Προς το παρόν βέβαια, διατίθεται μόνο σε unlocked μονάδες στις ΗΠΑ και στη Νότια Κορέα. Η ενημέρωση έχει αριθμό έκδοσης G97 * U1UEU2ZSKL και G97 * NKSU3ZSKL, αντίστοιχα.

Όσοι έχουν κάνει εγγραφή στο beta πρόγραμμα, μπορούν να κάνουν λήψη αυτού του build. Αυτό που έχουν να κάνουν είναι να πάνε σε Ρυθμίσεις> Ενημέρωση λογισμικού στο κινητό τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights