Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Honor V30: Εφοδιάζεται με τον Kirin 990 SoC!

Honor V30: Εφοδιάζεται με τον Kirin 990 SoC!

απο John Leondaris

Τα Honor V30 και V30 Pro φτάνουν στις 26 Νοεμβρίου. Οι φήμες ήθελαν τα κινητά να έρχονται με τον flagship Kirin 990 SoC. Μόλις λίγες ημέρες πριν από την αποκάλυψη, η εταιρεία επιβεβαίωσε και επίσημα ότι η σειρά V30 θα έχει πράγματι τον Kirin 990 στο εσωτερικό της. Η Honor έκανε αυτή την ανακοίνωση δημοσιεύοντας ένα σύντομο βίντεο και επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι η σειρά V30 θα έρθει με 5G υποστήριξη.

Σε άλλα νέα, μια εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Weibo αποκαλύπτει ότι το V30 θα έχει τιμή 4,999 CNY (710$/ 645€). Το κινητό μάλιστα, αναμένεται να έρθει με ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Camera Matrix.

Honor V30

Το V30 εντοπίστηκε πρόσφατα στο AnTuTu. Έτσι, λοιπόν, μάθαμε ότι θα έρθει με 8GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Το κινητό θα τρέχει Android 10 και θα έχει μια Full HD+ οθόνη.

Σύντομα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά V30 της Honor.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights