Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vivo V17: Επίσημο με κάμερα σε σχήμα διαμαντιού!

Vivo V17: Επίσημο με κάμερα σε σχήμα διαμαντιού!

απο John Leondaris

H vivo, αφότου ανακοίνωσε τα vivo V17 Neo και V17 Pro τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα, ανακοινώνει τώρα και το vanilla V17. Ωστόσο, επί της ουσίας δεν πρόκειται ακριβώς για ένα νέο τηλέφωνο. Το vivo V17 είναι στην πραγματικότητα ένα rebranded S1 Pro που λανσαρίστηκε στις Φιλιππίνες νωρίτερα μέσα σε αυτήν την εβδομάδα.

Το V17 έρχεται με μια 6.38″ Super AMOLED οθόνη που έχει ανάλυση 2340×1080 pixels. Κάτω από το γυαλί της εν λόγω οθόνης συναντάμε και έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η οθόνη, διακόπτεται από μια εγκοπή στο επάνω μέρος. Εκεί φιλοξενείται η 32MP selfie κάμερα.

Στο πίσω μέρος, το V17 διαθέτει μια κύρια κάμερα 48 MP, 8 MP ultrawide, 2MP macro και 2 ΜP αισθητήρα βάθους. Εντύπωση όμως προκαλεί η διάταξη των καμερών. Οι κάμερες δηλαδή, έχουν τοποθετηθεί σε σχήμα διαμαντιού.

Vivo V17

Στο εσωτερικό, το V17 διαθέτει Snapdragon 665 SoC σε συνδυασμό με 8GB μνήμη RAM. Το κινητό τρέχει το βασισμένο σε Android Pie Funtouch OS 9.2.

Το V17 έρχεται σε μια μοναδική επιλογή αποθήκευσης 128GB. Όμως διαθέτει υποδοχή κάρτας microSD που επιτρέπει την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου έως και 256GB.

Η τροφοδοσία του κινητού επιτυγχάνεται χάρη στην 4.500 mAh μπαταρία που αντλεί ενέργεια μέσω θύρας USB-C και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W. Το smartphone διαθέτει επίσης υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών και NFC chip για ανέπαφες συναλλαγές.

Το Vivo V17 έρχεται στις αποχρώσεις: Cloud Blue και Blue Fog και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στη Ρωσία για 22.990 RUB (360$/ 325€) μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου. Εκείνοι που προ-παραγγείλουν το V17 θα πάρουν ένα vivo Y11 δωρεάν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights