Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ ColorOS 7: H σειρά Reno παίρνει το update

ColorOS 7: H σειρά Reno παίρνει το update

απο John Leondaris

Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση στην Κίνα, το βασισμένο στο Android 10, ColorOS 7 της Oppo έχει κάνει και επίσημα το παγκόσμιο ντεμπούτο του. Το zoom Reno και Reno 10x είναι οι πρώτες συσκευές που παίρνουν σήμερα το update και σας έχουμε την λίστα με όλες τις συσκευές που έχουν προγραμματιστεί να αποκτήσουν το τελευταίο ColorOS. Η Oppo μετρά τώρα πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες σε 140 χώρες και προσφέρει υποστήριξη για 80 γλώσσες.

Η έβδομη έκδοση του ColorOS φέρνει ένα πιο ανάλαφρο περιβάλλον εργασίας με ταχύτερες ταχύτητες εκκίνησης εφαρμογών, βελτιωμένο dark mode και νέες δυνατότητες κάμερας.

Οπτικά, μπορούμε να διαπιστώσουμε πως έχουν επιλεχθεί απαλότερα χρώματα και πιο ευχάριστα εικονίδια. Η Oppo έχει επίσης τροποποιήσει τις κινούμενες εικόνες και τους ήχους του συστήματος για μια πιο απλοποιημένη εμπειρία. Το dark mode είναι πλέον σε όλο το σύστημα και μπορεί να προγραμματιστεί αυτόματα.

ColorOS 7

Το νέο αυτό UI της Oppo έχει ως στόχο να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία στον χρήστη. Παράλληλα, στοχεύει σε μια πιο αποτελεσματική κατανομή πόρων. Έτσι, με το ColorOS 7 επιδιώκεται μια καλύτερη διαχείριση RAM και απόκριση αφής. Όσον αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, έχουμε έναν νέο αλγόριθμο επεξεργασίας εικόνας και τον επεξεργαστή βίντεο Soloop. Η Oppo κυκλοφόρησε επίσης μια πρώτη λίστα συσκευών που είναι έτοιμες για τη μετάβαση στο ColorOS 7. Την συγκεκριμένη λίστα μπορείτε να τη δείτε παρακάτω:

ColorOS 7 schedule

  • Phase 1 (November 26, 2019)
    Oppo Reno
    Reno 10x zoom
  • Phase 2 (December 2019)
    Oppo Reno 2
    Oppo F11
    Oppo F11 Pro
  • Phase 3 (Q1, 2020)
    Oppo Reno 2 Z
    Oppo Reno 2 F
    Reno Z
    Oppo Find X (all versions)
    Oppo R17
    Oppo R17 Pro
    Oppo RX17 Pro
    Oppo A9
  • Phase 4 (Q2, 2020)
    Oppo R15
    Oppo R15 Pro
    Oppo K3
    Oppo F7
    Oppo F9 (F9 Pro)
    Oppo A9 (2020)
    Oppo A5 (2020)

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights