Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vivo Z5i: Έρχεται με τριπλή κάμερα και Snapdragon 675

Vivo Z5i: Έρχεται με τριπλή κάμερα και Snapdragon 675

απο John Leondaris

Η vivo παρουσίασε ένα νέο smartphone, το vivo Z5i. Το μπροστινό μέρος του συγκεκριμένου κινητού μοιάζει αρκετά με το vivo Z5. Αυτό γιατί και τα δύο κινητά έχουν εγκοπή σε σχήμα σταγόνας για την φιλοξενία της selfie κάμερας. Η πίσω όμως πλευρά του τηλεφώνου φαίνεται να μοιάζει περισσότερο με το vivo Z5x με τον physical σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στην πραγματικότητα ωστόσο, το vivo Z5i δεν είναι άλλο από το vivo U3. Η μόνη ουσιαστική βέβαια διαφορά τους, είναι ότι το πρώτο έρχεται με περισσότερη μνήμη.

Vivo Z5i

Το Z5i εφοδιάζεται με Snapdragon 675 σε συνδυασμό με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχει βέβαια μια υποδοχή για κάρτα microSD που μπορεί να λειτουργήσει και ως υποδοχή για δεύτερη κάρτα SIM. Το πιο εντυπωσιακό όμως χαρακτηριστικό του τηλεφώνου είναι η μπαταρία των 5.000 mAh που υποστηρίζει φόρτιση 18W.

Στο πίσω μέρος του κινητού, συναντάμε τρεις κάμερες. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε 16MP κύριο αισθητήρα, 8MP κάμερα με φακό εξαιρετικής ευκρίνειας και 2 MP αισθητήρα βάθους. Η selfie κάμερα είναι 16MP με διάφραγμα f/2.0. Το τηλέφωνο έρχεται με το βασισμένο στο Android Pie, FuntouchOS 9.2.

Το vivo Z5i κοστίζει 1.798 CNY (255$/230€) στην Κίνα. Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο το εάν θα δούμε το κινητό αυτό πέρα από την εγχώρια αγορά της εταιρίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights