Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Xiaomi: Παίρνει πιστοποίηση 5G κινητό με γρήγορη φόρτιση 66W!

Xiaomi: Παίρνει πιστοποίηση 5G κινητό με γρήγορη φόρτιση 66W!

απο John Leondaris

Η Xiaomi έφερε το Mi 9 Pro 5G τον περασμένο Σεπτέμβριο με 40W γρήγορη φόρτιση και 30W ασύρματη φόρτιση. Όμως, όπως όλα δείχνουν τώρα η εταιρία ετοιμάζεται να θέσει πιο ψηλά τον πήχη. Πιο συγκεκριμένα, ένα επερχόμενο τηλέφωνο από την κατασκευάστρια εταιρία πιστοποιήθηκε από την CCC. Με τον τρόπο αυτό, έγινε γνωστό ότι το εν λόγω κινητό θα υποστηρίζει 66W γρήγορη φόρτιση. Όπως καταλαβαίνουμε, λοιπόν, μιλάμε για την ταχύτερη φόρτιση από οποιοδήποτε τηλέφωνο που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά!

https://in2mobile.gr/?s=xiaomi&post_type=post

Το κινητό είναι απίθανο να είναι μέρος της σειράς Redmi K30. Και αυτό γιατί είχε ήδη πιστοποιηθεί την περασμένη εβδομάδα με ένα φορτιστή 30W. Δεδομένου ότι η σειρά Mi Note 10 κυκλοφορεί ήδη στην αγορά σε Pro και non-Pro παραλλαγή, οι αριθμοί μοντέλων M2001J1E και M2001J1C είναι πιθανό να εντάσσονται στη σειρά Mi 10 που φτάνει συνήθως στην αρχή του έτους.

Μέχρι σήμερα, η Oppo είναι η εταιρία η οποία έχει παρουσιάσει το κινητό με την ταχύτερη γρήγορη φόρτιση. Αναφερόμαστε φυσικά στο Oppo Reno Ace που υποστηρίζει φόρτιση 65W. Μάλιστα, η μπαταρία των 4,000 mAh πηγαίνει από το 0 έως το 100% σε ακριβώς μόλις 28 λεπτά.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να περιμένουμε τεράστιες χρονικά διαφορές. Για παράδειγμα, το Reno Ace (με γρήγορη φόρτιση 65W) είναι μόλις δύο λεπτά πιο γρήγορο από τον δίδυμο αδελφό του, Realme X2 Pro που έρχεται με 50W SuperVOOC. Παρόλα αυτά, η φόρτιση των 66W θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τις τρέχουσες ταχύτητες φόρτισης της Xiaomi και προφανώς ακόμη και αυτές οι μικρές χρονικά διαφορές είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights