Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola One Hyper: Θα παρουσιαστεί στις 3 Δεκεμβρίου

Motorola One Hyper: Θα παρουσιαστεί στις 3 Δεκεμβρίου

απο John Leondaris

Το Motorola One Hyper είναι το πρώτο κινητό της κατασκευάστριας εταιρίας που έρχεται με μια pop-up selfie κάμερα. Το One Hyper, θα παρουσιαστεί, λοιπόν, στις 3 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, η παρουσίασή του, θα λάβει χώρα στη Βραζιλία. Το teaser που κυκλοφόρησε για το event δείχνει ξεκάθαρα ότι το εν λόγω κινητό θα έρθει με μια pop-up selfie κάμερα.

Τον μήνα που μας πέρασε, είχαμε αρκετές διαρροές σχετικά με το τηλέφωνο, οι οποίες μας αποκάλυψαν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου κινητού. Ο pop-up μηχανισμός που διαθέτει θα φιλοξενήσει έναν αισθητήρα 32MP, το ήμισυ δηλαδή της ανάλυσης του πίσω αισθητήρα. Όπως καταλαβαίνουμε, αυτό θα και είναι το πρώτο τηλέφωνο της Motorola που θα διαθέτει κάμερα 64MP.

Motorola One Hyper

Το Motorola One Hyper, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μια συσκευή της εταιρίας που ανήκει στην mid-range κατηγορία. Είναι εφοδιασμένο με τον Snapdragon 675 με μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο στα 128GB. Το κινητό, φέρει επίσης μια 6,39″ IPS LCD (1080p+) οθόνη.

Τώρα, το μόνο που έχει απομείνει να μάθουμε για το κινητό είναι η τιμή του. Δεδομένων των προδιαγραφών που έχει το Motorola One Hyper, αναμένουμε ότι η τιμή του θα κυμανθεί κάπου ανάμεσα στην τιμή του Moto One Vision και του One Zoom.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights