Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy M20 vs Huawei P smart 2019

Samsung Galaxy M20 vs Huawei P smart 2019

απο Kostas Gliatiotis

Στην περίοδο των εκπτώσεων της… Black Friday, είναι πολλές οι συσκευές που έρχονται σε χαμηλότερη τιμή από το συνηθισμένο, προκειμένου να είναι προσβάσιμες από μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το P smart 2019 της Huawei, ενώ η Samsung από την πλευρά της, προσφέρει το Galaxy M20, ένα Smartphone που παρότι έχει αρκετούς μήνες στην αγορά, γίνεται διαθέσιμο αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη περιοδο στη χώρα μας.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι δύο συσκευές έχουν διαφορά στο κόστος απόκτησης τους, παρότι οι διαφορές μεταξύ τους είναι πρακτικά ελάχιστες. Το P smart 2019 κοστίζει λιγότερα χρήματα, και η μοναδική ουσιαστική διαφορά του, είναι η μικρότερη μπαταρία στο εσωτερικό του.

https://youtu.be/D4iuBRiV1mM

Η μπαταρία του Galaxy M20 είναι ιδιαίτερα μεγάλη με χωρητικότητα 5.000 mAh ενώ σε αντίθεση με το παρελθόν, πλέον υποστηρίζεται και ταχεία φόρτιση. Το P smart 2019 περιορίζεται σε 3.400 mAh .

Στον τομέα των επιδόσεων όμως, ο Kirin 710 εοεξεργαστης της Huawei είναι αισθητά καλύτερος από τον Exynos 7904 του Galaxy M20. Μάλιστα η διαφορά είναι εμφανής και σε επεξεργαστική ισχυ, αλλά και στον τομέα της παραγωγής γραφικών που είναι πιο σημαντικός για όσους θέλουν να παίζουν και παιχνίδια με το smartphone τους. Παρόλα αυτά, η βασική έκδοση του Μ20 έρχεται με 4GB RAM αντί για 3GB στην περίπτωση του P smart 2019.

Αντίστοιχα και στον τομέα της κάμερας, τα δύο smartphones έχουν ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά που όμως δεν αποτυπώνουν και την ίδια… Εικόνα στην πράξη. Με 13ΜΡ ανάλυση, η κάμερα του Galaxy M20 έχει ελάχιστα πιο περιορισμένο διάφραγμα στο φακό της με f/1.9 το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν υποστηρίζεται το night mode στην εφαρμογή της κάμερας. Με το P smart 2019 να προσφέρει κανονικά αυτή τη δυνατότητα, καταφέρνει να υπερέχει τουλάχιστον στη νυχτερινή φωτογράφιση.

Τέλος, το Galaxy M20 είναι κατασκευασμένο από ένα μονοκόμματο πλαστικό κάλυμμα, που αγκαλιάζει και το πλαϊνό του μερος. Η ποιότητα του είναι λίγο κάτω από αυτό που θα περίμενε κανείς, και σε σύγκριση με αυτά που προσφέρει το P smart 2019 που είναι και αισθητά πιο οικονομικο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights