Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S10: Παίρνει το stable Android 10 update

Samsung Galaxy S10: Παίρνει το stable Android 10 update

απο John Leondaris

Η Samsung διάθεσε το σταθερό build του Android 10 για τη σειρά Samsung Galaxy S10. Αυτό αποτελεί σίγουρα έκπληξη, καθώς ο προγραμματισμός της εταιρείας ήθελε smartphones σε αρκετές αγορές να μην παίρνουν το Android 10 μέσα σε αυτό το έτος.

Εν πάση περιπτώσει, το νέο build έχει μέγεθος περίπου 140MB για όσους συμμετείχαν στο beta πρόγραμμα. Όμως, έχει μέγεθος σχεδόν 2GB για όλους τους υπόλοιπους. Το update αυτό, έχει αριθμό έκδοσης G97 ** XXU3BSKO. Έρχεται με το One UI 2.0 και φέρνει μαζί τις λειτουργίες του Android 10 και το security patch του Δεκεμβρίου 2019.

Samsung Galaxy S10

Η ενημέρωση, αυτή τη στιγμή διατίθεται στα γερμανικά. Οι χρήστες των Samsung Galaxy S10, αναμένεται να λάβουν σύντομα μια ειδοποίηση ενημέρωσης. Όσοι όμως από αυτούς δεν μπορούν να περιμένουν, μπορούν να κάνουν μη αυτόματα την ενημέρωση, πηγαίνοντας σε Ρυθμίσεις> Ενημέρωση λογισμικού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights