Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ OnePlus 7T: Έρχεται νέα παραλλαγή σε χρυσό;

OnePlus 7T: Έρχεται νέα παραλλαγή σε χρυσό;

απο John Leondaris

Το OnePlus 7T κυκλοφόρησε από την εταιρία σε δύο αποχρώσεις. Οι αποχρώσεις αυτές είναι οι: Frosted Silver και Glacier Blue. Όπως φαίνεται όμως, η OnePlus σκεφτόταν να φέρει και μια ακόμη, Gold παραλλαγή του κινητού. Αυτή ωστόσο, δε διατέθηκε εν τέλει στην αγορά.

OnePlus 7T

Οι συγκεκριμένες αυτές εικόνες δημοσιεύτηκαν από τον σχεδιαστή της OnePlus, Hao Ran. Πρόκειται οπωσδήποτε για ένα αρκετά ιδιαίτερο χρώμα, που ξεχωρίζει ακόμη και ανάμεσα στα διάφορα “χρυσά” που έχουν κυκλοφορήσει από άλλους κατασκευαστές. Είναι σαφώς πιο φωτεινό, πιο έντονο ακόμη και από την almond απόχρωση του OnePlus 7 Pro.

Βέβαια, αυτό το χρυσό χρώμα δεν είναι το μόνο που τελικώς δεν κυκλοφόρησε από την εταιρία. Σύμφωνα με τον Ran, η σχεδιαστική ομάδα της OnePlus βρισκόταν ανάμεσα σε δεκάδες χρώματα μέχρι να καταλήξει στα δυο που τελικώς εμείς είδαμε να κυκλοφορούν.

Η OnePlus είναι μια εταιρία που δεν μας έχει συνηθίσει να φέρνει νέες επιλογές χρωμάτων για συσκευές που έχει ήδη διαθέσει στην αγορά. Με αυτό το σκεπτικό, υπάρχει μια μικρή μόνο (όχι βέβαια ανύπαρκτη) πιθανότητα να δούμε τελικώς ένα Gold OnePlus 7T.

Εξάλλου, γιατί ο σχεδιαστής να επέλεγε να δημοσιεύσει την συγκεκριμένη απόχρωση από τις δεκάδες που ανέφερε πως εξέταζε η εταιρία; Αλήθεια, εσάς πως θα σας φαινόταν άραγε μια Gold version του 7T;

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights