Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Oppo Reno3 Pro 5G: Η χωρητικότητα της μπαταρίας μόλις αποκαλύφθηκε!

Oppo Reno3 Pro 5G: Η χωρητικότητα της μπαταρίας μόλις αποκαλύφθηκε!

απο John Leondaris

Η Oppo αναμένεται να παρουσιάσει τα Oppo Reno3 Pro 5G και Reno3 μέσα στον επόμενο μήνα. Το πρώτο από τα δύο αυτά κινητά, θα έρθει με μια curved edge οθόνη και πάχος 7,7mm (με εξαίρεση την προεξοχή της κάμερας).

Και ενώ τα παραπάνω φαίνονται σίγουρα αρκετά εντυπωσιακά, ανησυχούσαμε ότι μάλλον θα δούμε να γίνονται… εκπτώσεις στη χωρητικότητας της μπαταρίας του συγκεκριμένου κινητού. Ωστόσο, ο Oppo VP Brian Shen έχει αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Πιο συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν, το Reno3 Pro 5G θα έρθει με μια μπαταρία 4.025 mAh. Με τα σημερινά, λοιπόν, δεδομένα, είναι σίγουρα ένα αρκετά ικανοποιητικό νούμερο.

Oppo Reno3 Pro 5G

Αποκλειστικά για λόγους σύγκρισης, αξίζει να αναφέρουμε μερικά ακόμη κινητά τα οποία ήρθαν προσφάτως από την κατασκευάστρια εταιρία. Για παράδειγμα, το Reno2 και το Reno Ace είναι εφοδιασμένα με μια μπαταρία 4.000 mAh και έχουν πάχος 9.5mm και 8.7mm, αντίστοιχα.

Βέβαια, δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα μέχρι στιγμής για το Oppo Reno3 Pro 5G. Ωστόσο, φαίνεται πως η συσκευή θα έρθει με dual-mode 5G υποστήριξη. Εκτός αυτού, το κινητό μάλλον θα έχει μια οπή στην οθόνη του προκειμένου να φιλοξενηθεί εκεί η selfie κάμερά του.

Μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένουμε σίγουρα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω κινητό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights