Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G8 ThinQ: Παίρνει το stable Android 10 update

LG G8 ThinQ: Παίρνει το stable Android 10 update

απο John Leondaris

Το stable Android 10 update είναι γεγονός για τα LG G8 ThinQ. Πιο αναλυτικά, η LG ανακοίνωσε το Android 10 beta πρόγραμμα για το G8 ThinQ στη Νότια Κορέα τον περασμένο μήνα. Τώρα, λοιπόν, η συγκεκριμένη εταιρία ξεκίνησε να διαθέτει το stable build του Android 10 για τις LG G8 ThinQ συσκευές στη χώρα.

Η ενημέρωση αυτή, έρχεται με την έκδοση λογισμικού G820N20c. Το αναλυτικό changelog ακόμη δεν είναι γνωστό. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι το νέο build φέρνει στο G8 ThinQ το security patch του Νοεμβρίου 2019. Φυσικά, έρχεται μαζί τις Android 10 λειτουργίες.

LG G8 ThinQ

Το Android 10 update αναμένεται να φτάσει σε όλες τις G8 ThinQ μονάδες της Νότιας Κορέας μέσα σε μερικές εβδομάδες. Βέβαια, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο το πότε η συγκεκριμένη ενημέρωση θα διατεθεί και σε άλλες περιοχές. Στην παρούσα φάση, το update είναι διαθέσιμο μόνο στη Νότια Κορέα.

Η LG ανακοίνωσε επίσης το Android 10 beta πρόγραμμα για το V50 ThinQ στη Νότια Κορέα. Βέβαια, η κατασκευάστρια εταιρία ήδη όπως αναφέραμε παραπάνω, διέθεσε το σταθερό build για το G8 ThinQ. Με το σκεπτικό αυτό, μπορούμε να εικάσουμε ότι το stable update για το V50 ThinQ δε μπορεί να καθυστερήσει για πολύ ακόμη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights