Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Mate X: Ξεκινά το EMUI 10 beta πρόγραμμα

Mate X: Ξεκινά το EMUI 10 beta πρόγραμμα

απο John Leondaris

Η Huawei έχει φέρει το EMUI 10 σε πάνω από 1 εκατομμύριο συσκευές. Μέχρι στιγμής όμως, δεν είχε παραδώσει το νέο λογισμικό στο πτυσσόμενο Mate X.

Τώρα η ενημέρωση αυτή πλησιάζει. Η Huawei ξεκίνησε ένα beta πρόγραμμα για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το μη ολοκληρωμένο EMUI 10 software στο Mate Χ. Δεδομένου όμως ότι πρόκειται για beta software, είναι φυσικό να υπάρξουν ορισμένα προβλήματα. Επομένως, προτείνεται σε όσους χρήστες θέλουν να το δοκιμάσουν, να μην το εγκαταστήσουν στη βασική τους συσκευή.

Mate X

Βέβαια, δεν είναι αρκετοί εκεί έξω που έχουν από ένα Mate Χ. Η συσκευή κυκλοφόρησε δύο φορές στην Κίνα, ξεπουλώντας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Μέχρι στιγμής, είναι άγνωστο το αν και πότε (ίσως και ποτέ) θα δούμε το Mate X να κυκλοφορεί εκτός Κίνας.

Το EMUI 10 για το Mate X βασίζεται στο Android 10. Φέρνει ένα βελτιωμένο περιβάλλον, βελτιωμένο dark mode, καλύτερα gestures και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights