Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy A (2020): Η σειρά ανακοινώνεται στις 12 Δεκεμβρίου
Samsung Galaxy A (2020)

Samsung Galaxy A (2020): Η σειρά ανακοινώνεται στις 12 Δεκεμβρίου

απο John Leondaris

Η Samsung θα παρουσιάσει τα πρώτα μέλη της σειράς Samsung Galaxy A (2020) στις 12 Δεκεμβρίου. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τη Samsung Vietnam, η οποία δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στο YouTube. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρία μας προϊδεάζει για τα επερχόμενα smartphones της. Αυτά, θα έρθουν με punch hole στην οθόνη και μια νέα διάταξη στις κάμερες στο πίσω μέρος.

Η εταιρία, δεν ανακοίνωσε ποια ακριβώς smartphones πρόκειται να παρουσιάσει στις 12 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, είναι πιθανό να δούμε τα Galaxy A51 και A71. Οι εικόνες του Galaxy A51 και του Galaxy A71 που διαρρεύσαν τον περασμένο μήνα αποκάλυψαν έναν παρόμοιο σχεδιασμό: punch hole στην οθόνη και στο πίσω μέρος τέσσερις κάμερες τοποθετημένες σε σχήμα L.

Μιας και η ανακοίνωση απέχει μια εβδομάδα, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη περισσότερα teasers από τη Samsung για τη σειρά Galaxy A (2020).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights