Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Tab S6 5G: Παίρνει πιστοποίηση στη Νότια Κορέα

Samsung Galaxy Tab S6 5G: Παίρνει πιστοποίηση στη Νότια Κορέα

απο John Leondaris

Το Galaxy Tab S6 έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετούς μήνες. Ωστόσο, το Samsung Galaxy Tab S6 5G, η 5G δηλαδή έκδοση του S6, μέχρι στιγμής δεν έχει διατεθεί σε καμία αγορά και υπάρχει απλώς σαν φήμη. Τον Οκτώβριο, είδαμε ότι το tablet έλαβε πιστοποιήσεις τόσο απόν οργανισμό Bluetooth SIG, όσο και από την Wi-Fi Alliance. Τώρα, εγκρίθηκε και από το NRRA (National Radio Research Agency) της Νότιας Κορέας.

Η συσκευή φέρει τον αριθμό μοντέλου SM-T866N. Το “N” που υπάρχει στο τέλος του αριθμού, μας δείχνει ότι πρόκειται για μια συσκευή που απευθύνεται στην κορεατική αγορά. Το 5G Galaxy Tab S6 θα κυκλοφορήσει πιθανότατα στη Νότια Κορέα και μέχρι τώρα δεν είναι σαφές εάν θα διατεθεί αργότερα στις διεθνείς αγορές.

Samsung Galaxy Tab S6 5G

Το Samsung Galaxy Tab S6 5G αναμένεται να έρθει με τα ίδια χαρακτηριστικά που έχει και το κανονικό S6. Δηλαδή, με μια Super AMOLED QHD + οθόνη 10,5 ιντσών, quad speakers και με μια μπαταρία 7,040 mAh.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights