Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi: Πούλησε 10 εκατομμύρια Redmi Note 8 σε τρεις μόλις μήνες!

Xiaomi: Πούλησε 10 εκατομμύρια Redmi Note 8 σε τρεις μόλις μήνες!

απο John Leondaris

Η Xiaomi λάνσαρε επίσημα τη σειρά Redmi Note 8 στις 29 Αυγούστου. Τα Redmi Note 8 και Redmi Note 8 Pro άρχισαν να πωλούνται σχεδόν αμέσως. Έτσι, μόλις τρεις μήνες αργότερα η εταιρία πούλησε 10 εκατομμύρια μονάδες ανά τον κόσμο.

Για να γιορτάσει το τεράστιο αυτό επίτευγμά της, η κατασκευάστρια εταιρία κάνει μια έκπτωση για το Redmi Note 8 στην ιστοσελίδα της. Ωστόσο, αυτή αφορά μόνο την έκδοση 6/ 128 GB και είναι μόνο για την Κίνα.

Φυσικά, το γεγονός είναι εντυπωσιακό από μόνο του. Όμως, γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό εάν κάνουμε μια σύγκριση με τις πωλήσεις του προηγούμενου Redmi Note 7. Η εταιρία, ανακοίνωσε επίσης ότι πωλούσε περίπου 110.000 μονάδες την ημέρα, κάθε μέρα, για τρεις μήνες.

Xiaomi

Τώρα που πέτυχε αυτό το αναμφίβολα σημαντικό κατόρθωμα, η Xiaomi υποστηρίζει ότι θα επικεντρωθεί στην ανακοίνωση του Redmi K30. Το συγκεκριμένο κινητό, έχει προγραμματιστεί να ανακοινωθεί σήμερα, 3/12. Περιμένουμε την πρώτη 5G συσκευή του sub-brand, μαζί με μια full-screen εμπειρία και σχεδιασμό με οπή στην οθόνη και διπλή κάμερα.

Όπως όλα δείχνουν, θα δούμε ένα Redmi K30 και ένα Redmi K30 Pro. Ωστόσο, πιθανώς μόνο το τελευταίο θα υποστηρίζει την επόμενης γενιάς συνδεσιμότητα και μάλλον θα έρθει και με ταχύτερες fast-charging επιλογές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights