Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Oppo Reno3: Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός του

Oppo Reno3: Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός του

απο John Leondaris

Η Oppo θα παρουσιάσει το Oppo Reno3 αυτόν το μήνα. Μέχρι στιγμής, η εταιρία δεν έχει αποκαλύψει επίσημα καμία λεπτομέρεια για το κινητό. Όμως, μια συσκευή με αριθμό μοντέλου PCPM00 που πιστεύεται ότι είναι το Reno3 πήρε πιστοποίηση από την TENAA. Με τον τρόπο αυτό, αποκαλύφθηκε τόσο ο σχεδιασμός, όσο και τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου κινητού.

Oppo Reno3

Το Reno3 έχει στο εσωτερικό του έναν octa-core επεξεργαστή, και έρχεται με με μνήμη RAM 8GB. Το smartphone τρέχει Android Pie και διαθέτει 128GB αποθηκευτικό χώρο. Παράλληλα, διαθέτει και υποδοχή κάρτας microSD, επιτρέποντας την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου έως και 256 GB.

Το Reno3 φέρει μια FHD+ AMOLED 6.4″ οθόνη. Κάτω από το γυαλί της οθόνης, είναι τοποθετημένος ένας σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος. Τέλος, η οθόνη διακόπτεται από μια εγκοπή. Εκεί, φιλοξενείται η 16MP selfie κάμερα. Η κάμερα στο πίσω μέρος έχει κύριο αισθητήρα 48MP.

Το smartphone διαθέτει τo πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης στην αριστερή του πλευρά και το power botton στα δεξιά. Όπως όλα δείχνουν, το Reno3 θα έρθει σε λευκό και μπλε χρώμα. Η συσκευή, θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3.935 mAh.

Oppo Reno3

Ταυτόχρονα, η Oppo θα φέρει αυτόν το μήνα και το Reno3 Pro 5G . Η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα έρθει με μια curved edge οθόνη, με μια μπαταρία 4.025 mAh, και ότι θα ζυγίζει λιγότερο από 180 γραμμάρια. Σήμερα, η Oppo ανακοίνωσε ότι το Reno3 Pro 5G θα εφοδιαστεί με τον πρόσφατο Snapdragon 765G SoC.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά Reno3.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights