Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Nokia: Το Nokia 7.1 παίρνει Android 10 την επόμενη εβδομάδα

Nokia: Το Nokia 7.1 παίρνει Android 10 την επόμενη εβδομάδα

απο John Leondaris

Προς το τέλος Αυγούστου, η HMD κυκλοφόρησε ένα χρονοδιάγραμμα. Εκεί, αναφέρονταν οι Nokia συσκευές που έχουν προγραμματιστεί να λάβουν το Android 10. Μόλις χθες, το Nοkia 9 PureView εντάχθηκε μαζί με το Nοkia 8.1 ως η δεύτερη συσκευή της εταιρίας που θα λάβει το Android 10 . Ακόμη, μάθαμε τον προγραμματισμό της εταιρίας για ορισμένα άλλα μοντέλα της Nοkia.

Nokia

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Nokia 2.3, ο Pranav Shroff της HMD ανακοίνωσε ότι το Nokia 7.1 θα πάρει το Android 10 την επόμενη εβδομάδα.

Τα επόμενα κινητά είναι τα Nοkia 6.1, 6.1 Plus και 7 Plus, τα οποία ενημερώνονται τον Ιανουάριο. Επίσης προγραμματισμένα για τον Ιανουάριο είναι τα Nοkia 6.2 και 7.2.

Οι υπόλοιπες συσκευές, θα αναβαθμιστούν ως εξής:

Nokia

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights