Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy S9: Παίρνει δεύτερο Android 10 beta
Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9: Παίρνει δεύτερο Android 10 beta

απο John Leondaris

Oι ναυαρχίδες του περασμένου έτους, δηλαδή τα Samsung Galaxy S9/ S9 + της κορεάτικης εταιρίας, θα αρχίσουν να λαμβάνουν τη δεύτερη έκδοση του One UI 2.0 beta, που βασίζεται στο Android 10, την επόμενη εβδομάδα. Ήδη, το Galaxy Note9, έλαβε δύο σημαντικές beta ενημερώσεις.

Βέβαια, όπως φαίνεται έχουμε ακόμη μπροστά μας αρκετό καιρό μέχρι να δούμε την σταθερή έκδοση του software. Να υπενθυμίσουμε, ότι η σειρά Galaxy S10 έλαβε συνολικά επτά beta εκδόσεις πριν πάρει την τελική.

Η Samsung υπόσχεται ότι η stable version θα έρθει τον Φεβρουάριο του 2020. Ωστόσο, αν σκεφτούμε ότι τα S10 έλαβαν την ενημέρωση πριν από το αρχικό χρονοδιάγραμμα, τότε μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα δούμε την ενημέρωση νωρίτερα απ’ ό,τι αναμένουμε.

Το Galaxy Note10 θα είναι το επόμενο στη σειρά που θα πάρει το Android 10. Πιθανότατα αυτό να συμβεί στο τέλος αυτού του μήνα ή τον Ιανουάριο σύμφωνα με τα όσα σχεδιάζει η Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights