Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Sharp Aquos Zero 2: Έρχεται με οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 240Hz

Sharp Aquos Zero 2: Έρχεται με οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 240Hz

απο John Leondaris

Για τις περισσότερες εταιρίες η μετάβαση από τα 90Hz στα 120 αποτελεί σημαντικό γεγονός. Η Sharp, ανεβάζει τον πήχη με το Sharp Aquos Zero 2. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, ο product manager της Sharp δήλωσε, ότι η τελευταία ναυαρχίδα της εταιρίας θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στην Ιαπωνία το πρώτο τρίμηνο του 2020. Η συσκευή επιβεβαιώνεται τώρα ότι έρχεται και στην Ταϊβάν και περιμένει να πάρει πιστοποίηση. Συνεπώς, μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της.  Γνωστή δεν έχει γίνει επίσης, ούτε και η τιμή της.

Sharp Aquos Zero 2

Τον Σεπτέμβριο, η Sharp ανακοίνωσε το AQUOS zero2. Πρόκειται για το πρώτο smartphone στον κόσμο που διαθέτει μια OLED 6,4 ιντσών οθόνη 240 Hz με curved edges. Είναι επίσης το ελαφρύτερο τηλέφωνο 6 ιντσών, ζυγίζοντας μόλις 143 γραμμάρια. Για να καταστεί αυτό δυνατό, έπρεπε να έρθει με μια σχετικά μικρή (για το μέγεθος) της 3,130 mAh μπαταρία.

Αυτή η οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, έρχεται με ανάλυση Full HD+ και μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας όπου φιλοξενείται η 8MP selfie κάμερα. Κάτω από το γυαλί της οθόνης, συναντάμε τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος, η συσκευή έχει υποστήριξη για Dolby Vision και HDR10.

Το Sharp Aquos Zero 2 φέρει Snapdragon 855 με 8GB μνήμη RAM και τρέχει Android 10. Όσον αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, το εν λόγω κινητό διαθέτει στο πίσω μέρος κύριο αισθητήρα 12.2 MP και 20.1 MP δευτερεύων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights