Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Τα Xperia 1 και Xperia 5 μπαίνουν στο κόσμου του Android 10

Sony: Τα Xperia 1 και Xperia 5 μπαίνουν στο κόσμου του Android 10

απο John Leondaris

Η Sony έχει ξεκινήσει τη διάθεση του Android 10 για τα κινητά της. Πιο συγκεκριμένα, από τα 8 τηλέφωνα που έχει σχεδιάσει η εταιρία να αναβαθμίσει, τα πιο πρόσφατα flagship μοντέλα είναι τα πρώτα που παίρνουν το πολυπόθητο update. Οι κάτοχοι των Sony Xperia 1 και Xperia 5 αναφέρουν ότι έχουν λάβει ειδοποίηση για το update.

Το software έχει αριθμό κατασκευής 55.1.A.0.748 και περιλαμβάνει τo security patch του Νοεμβρίου (προηγουμένως τα κινητά έφεραν το patch του Οκτωβρίου). Μεταξύ άλλων, η μετάβαση στο Android 10 φέρνει μαζί το dark mode και νέα gestures.

Sony

Η ενημέρωση αυτή, έχει μέγεθος 725MB και θα είναι διαθέσιμη για λήψη παγκοσμίως. Εντούτοις, εξακολουθεί να εφαρμόζεται μια σταδιακή διάθεση του update, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Συνεπώς, μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες έως ότου λάβουν όλοι οι χρήστες την ειδοποίηση για το update.

Αξίζει όμως να αναφέρουμε, ότι κάποιοι χρήστες ανέφεραν ορισμένα ζητήματα μετά την ενημέρωση. Οπότε, συνίσταται σε όσους θέλουν να εγκαταστήσουν το update, να περιμένουν λίγο μέχρις ότου κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση. Υπενθυμίζουμε πως αφότου γίνει η αναβάθμιση, είναι αδύνατη η επιστροφή στο Android 9. Φαίνεται επίσης ότι υπάρχει πρόβλημα με την πρόσβαση στις “Πρόσφατες εφαρμογές”, σε όσους χρησιμοποιούν costum launcher.

Οι υπόλοιπες 6 Xperia συσκευές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις αρχές του νέου έτους για να πάρουν την OS αναβάθμιση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights