Αρχικη APPS / GAMES Vivo iQOO Neo 855 Racing Edition: Έρχεται με 33W γρήγορη φόρτιση

Vivo iQOO Neo 855 Racing Edition: Έρχεται με 33W γρήγορη φόρτιση

απο John Leondaris

Η vivo αποκάλυψε το iQOO Neo με το Snapdragon 845 SoC τον Ιούλιο. Τον Οκτώβριο, ακολούθησε το iQOO Neo 855. Και σήμερα, η εταιρεία επεκτείνει περαιτέρω τη σειρά Neo με την κυκλοφορία του iQOO Neo 855 Racing Edition.

Το iQOO Neo 855 Racing Edition δεν είναι άλλο από το iQOO Neo 855, αλλά με Snapdragon 855+ SoC στο εσωτερικό. Έρχεται σε μια μοναδική επιλογή αποθηκευτικού χώρου 128GB UFS 3.0 και με μνήμη RAM 8GB ή 12GB.

Το smartphone φέρει μια 6,38 “19,5” 9 AMOLED οθόνη η οποία έχει ανάλυση FullHD+ και υποστήριξη HDR10. Η οθόνη διαθέτει επίσης έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από το γυαλί της.

Από την πλευρά του λογισμικού, το iQOO Neo 855 Racing Edition τρέχει το βασισμένο σε Android Pie, Monster UI. Χαρακτηριστικά όπως το Game Box και το Game Space υπόσχονται μια καλύτερη gaming εμπειρία. Έρχεται επίσης με υγρή ψύξη και σύστημα διάχυσης θερμότητας 10 επιπέδων.

Vivo iQOO Neo 855 Racing Edition

Όσον αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, το Vivo iQOO Neo 855 Racing Edition διαθέτει μια 16MP selfie κάμερα στο μπροστινό μέρος. Στο πίσω μέρος του κινητού, έχουμε μια τριπλή κάμερα με 12MP κύριο αισθητήρα, 8MP ultrawide και 2MP αισθητήρα βάθους.

Το smartphone έρχεται με μια μπαταρία 4.500 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 33 W. Διατίθεται σε τρία χρώματα: Iceland Aurora, Carbon Black και Light Mint.

Το Vivo iQOO Neo 855 Racing Edition έρχεται στα 330 ευρώ για την έκδοση 8GB/ 128GB. Επιπλέον 25 ευρώ, ζητά η έκδοση με επιπλέον 4GB RAM. Το κινητό θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 12 Δεκεμβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights