Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Vivo X30: Με in-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων

Vivo X30: Με in-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων

απο John Leondaris

Το vivo X30 έρχεται στις 16 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, η εταιρεία μέσω πολλών teaser έχει φροντίσει από τώρα να αποκαλύψει τον σχεδιασμό του V30 καθώς και τις χρωματικές ποικιλίες με τις οποίες θα κυκλοφορήσει εν λόγω η συσκευή. Σήμερα, κυκλοφόρησαν και ζωντανές εικόνες του X30 που δείχνουν το κινητό με το ανοιχτό κοραλί χρώμα του.

Όσον αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, η κύρια κάμερα θα είναι στα 64MP. Το τηλέφωνο θα έχει στο μπροστινό του μέρος μια οπή, στην οποία θα φιλοξενείται η selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος του vivo X30, αναμένουμε να δούμε μια τετραπλή κάμερα. Επίσης, επιβεβαιώνεται τώρα ότι το X30 θα φέρει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο κάτω από το γυαλί της οθόνης του.Vivo X30

Η vivo έχει ήδη από τώρα επιβεβαιώσει μερικά χαρακτηριστά του συγκεκριμένου αυτού κινητού. Για παράδειγμα, το κινητό θα είναι εφοδιασμένο στο εσωτερικό του με τον Exynos 980 SoC. Παράλληλα, θα έχει dual-mode 5G υποστήριξη και 3,5mm υποδοχή ακουστικών. Η εταιρεία δημοσίευσε επίσης και μερικά δείγματα φωτογραφιών τραβηγμένων από το κινητό. Με τον τρόπο αυτό, επιδιώκει να αναδείξει το 60x ζουμ του τηλεφώνου.

Μένει ακόμα περισσότερο από μια εβδομάδα μέχρι την αποκάλυψη του X30. Επομένως, περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το κινητό μέσα στις επόμενες ημέρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights