Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor: Ετοιμάζεται για το EMUI 10 beta στα 9X και 9X Pro

Honor: Ετοιμάζεται για το EMUI 10 beta στα 9X και 9X Pro

απο John Leondaris

Το ανανεωμένο UI της Honor είναι έτοιμο να διατεθεί σε δύο ακόμη κινητά της εταιρίας. Η Honor έχει αρχίσει τις προετοιμασίες για τη διάθεση του βασισμένου στο Android 10, EMUI 10 beta στα 9X. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για τα 9X (HLK-AL00) και 9X Pro (HLK-AL10) στην Κίνα.

Η εταιρεία αναζητά 500 χρήστες για την log version και 1.500 χρήστες για την non-log version για το beta πρόγραμμά της.

Honor

Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να κάνουν εγγραφή έως τις 15 Δεκεμβρίου 2019. Ωστόσο, οι συσκευές όσων θέλουν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να τρέχουν EMUI με αριθμό έκδοσης 9.1.1.160 (C00E160R6P2/ R5P3/ R3P5) ή παραπάνω. Όσοι, λοιπόν, πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις θα μπορέσουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα EMUI 10 beta.

Το EMUI 10 βασίζεται στο Android 10. Μαζί του φέρνει ένα ανανεωμένο UI και αρκετές νέες λειτουργίες. Εδώ, μπορείτε να δείτε το video review για το 9X από το in2mobile.gr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights