Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia 2.3: Ξεκινά στην Ρωσία, έρχεται στην τιμή των 125 δολαρίων

Nokia 2.3: Ξεκινά στην Ρωσία, έρχεται στην τιμή των 125 δολαρίων

απο John Leondaris

Το Nokia 2.3 που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στη Ρωσία. Στην ιστοσελίδα της Nokia, η τιμή του κινητού είναι 7.990 RUB ή αλλιώς στα 125 δολάρια.

Οι διαθέσιμες χρωματικές επιλογές που έρχεται το 2.3 είναι οι εξής: Cyan Green, Sand και Charcoal.

Nokia 2.3

Το Nokia 2.3 είναι ένα εντυπωσιακό entry-level κινητό με μια 720p LCD οθόνη 6,2 ιντσών . Στο εσωτερικό του Nοkia 2.3, συναντάμε τον Mediatek Helio A22. Στο πίσω μέρος του κινητού έχουμε μια κύρια κάμερα 13MP και έναν αισθητήρα βάθους 2MP. Εκεί που δίνει η εταιρία το βάρος της με τη συγκεκριμένη συσκευή, είναι η αντοχή της μπαταρίας. Πιο συγκεκριμένα, το κινητό έρχεται εφοδιασμένο με μια αρκετά μεγάλη μπαταρία, χωρητικότητας 4.000mAh,. Μάλιστα, η Nokia ισχυρίζεται ότι η μπαταρία του είναι ικανή να αντέξει για 2 ημέρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights