Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy A71: Επιβεβαιώνεται η παρόμοια με το Note10 εμφάνιση

Samsung Galaxy A71: Επιβεβαιώνεται η παρόμοια με το Note10 εμφάνιση

απο John Leondaris

Πολλά έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες σχετικά με το επερχόμενο mid-range κινητό Samsung Galaxy A71 που έρχεται από την εταιρία. Μεταξύ των διαρροών αυτών, έχει κυκλοφορήσει και μια εικόνα η οποία μας δείχνει πως θα μοιράζει η συγκεκριμένη συσκευή.

Samsung Galaxy A71

Το Samsung Galaxy A71 φημολογείται ότι θα φέρει μια AMOLED Infinity-O οθόνη, όπως συμβαίνει με την τρέχουσα σειρά Galaxy Note10. Είναι ακόμη εξαιρετικά λεπτό με λεπτά bezels. O Evan Blass, ο οποίος δημοσίευσε την προαναφερθείσα εικόνα του κινητού στο twitter, δεν έχει δώσει περαιτέρω πληροφορίες πέραν της ίδιας της εικόνας.

Η ημερομηνία που αναμένουμε το τηλέφωνο είναι η 20η Φεβρουαρίου, η οποία συμπίπτει με το MWC 2020 του επόμενου έτους. Οπότε, δεν αποκλείεται το κινητό να βγει μαζί με τη σειρά Galaxy S11.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights