Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Oppo: Μας δίνει μια πρώτη ιδέα για το Reno3

Oppo: Μας δίνει μια πρώτη ιδέα για το Reno3

απο John Leondaris

Η Oppo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη σειρά Reno3. Ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η ημερομηνία που έρχεται το κινητό, η εταιρεία αποκάλυψε την εμφάνιση της συσκευής. Θα υπάρχουν στη σειρά τουλάχιστον δύο τηλέφωνα. Μιλάμε για το Reno3 και Reno3 Pro. Μάλιστα, το τελευταίο θα έχει συνδεσιμότητα 5G τόσο σε SA όσο και NSA δίκτυα .

Και οι δύο συσκευές θα έχουν τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος τους. Tο Reno3 θα έχει μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας στην οθόνη. Αντιθέτως, το Reno3 Pro θα έχει punch hole για την selfie κάμερα στην επάνω αριστερή γωνία.

Oppo

Το Oppo Reno3 Pro θα έχει 5G δυνατότητες χάρη στον νέο Snapdragon 765G. Η Oppo αποκάλυψε επίσης ότι το κινητό θα έχει πάχος μόνο 7,7 χιλιοστά και θα ζυγίζει 171 γραμμάρια. Το vanilla Reno3 δεν έχει έχει ακόμη επίσημα επιβεβαιωμένα χαρακτηριστικά. Όμως, ένα μικρό thumbnail όπου φανερώνεται η εμφάνισης της συσκευής βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Oppo.

Στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας αποκαλύπτει η Oppo ότι ετοιμάζει μια κλήρωση με πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός Reno3. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου, οπότε ελπίζουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα τις επόμενες 15 ημέρες.

Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε για τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά για το εν λόγω κινητό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights