Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vivo V17: Εμφανίστηκε σε hands-on βίντεο
Vivo V17

Vivo V17: Εμφανίστηκε σε hands-on βίντεο

απο John Leondaris

Το vivo V17 ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα στη Ρωσία. Τώρα όμως, ένα νέο κινητό με το ίδιο όνομα βρίσκεται στην ινδική αγορά. Φήμες ήθελαν το τηλέφωνο αυτό να έρχεται με μια διάταξη καμερών σε σχήμα “L” και punch hole στην οθόνη για την selfie κάμερα. Σήμερα, ένα hands-on βίντεο ήρθε να επιβεβαιώσει τα παραπάνω.

Σύμφωνα με την πηγή, η εν λόγω συσκευή θα έχει Snapdragon 675, με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Στο πίσω μέρος, συναντάμε 4 κάμερες. Πρόκειται για έναν 48MP κύριο αισθητήρα, 8MP wide-angle, 2MP αισθητήρα βάθους και 2MP macro. Όσον αφορά τη selfie κάμερα, θα είναι στα 32MP.

Μαζί με το βίντεο, είδαμε επίσης μερικές φωτογραφίες τραβηγμένες από την κάμερα του κινητού. Δυστυχώς όμως, οι εικόνες αυτές είναι συμπιεσμένες για χρήση στο διαδίκτυο και έτσι δεν μπορούμε να έχουμε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το διάφραγμα ή το ISO.

Το vivo V17 δεν φαίνεται να έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επομένως, ίσως η κινέζικη εταιρία αποφάσισε να τοποθετήσει τον αισθητήρα κάτω από το γυαλί της οθόνης. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μην τον συμπεριλάβει καθόλου. Το τηλέφωνο αναμένεται να έχει μπαταρία 4.500 mAh με γρήγορη φόρτιση 18W, ενώ η τιμή του φημολογείται ότι θα είναι στα 300 ευρώ (22.990 INR).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights