Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Vivo X30: Hands-on εικόνες δείχνουν το νέο Jovi OS

Vivo X30: Hands-on εικόνες δείχνουν το νέο Jovi OS

απο John Leondaris

Το vivo X30 ανακοινώνεται στις 16 Δεκεμβρίου. Βέβαια, έχουν ήδη γίνει γνωστά σχεδόν όλα σχετικά με τη συσκευή. Με μια OLED οθόνη με punch hole, τετραπλή κάμερα με υβριδικό ζουμ 60x και Exynos 980 SoC, το X30 αναδεικνύεται σε μια πραγματική ναυαρχίδα.

Τα τελευταία νέα αφορούν δύο hands-on εικόνες που μας δίνουν μια γεύση του Jovi OS 1.0 που συναντάμε στο vivo X30. Αυτό, έρχεται να αντικαταστήσει το FuntounchOS. Το skin φαίνεται να βασίζεται στο Android 9, πράγμα που είναι κάπως απογοητευτικό. Όπως φαίνεται από τις εικόνες, η συσκευή φέρει αριθμό μοντέλου V1938T και έρχεται με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Vivo X30Vivo X30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχει επίσης επιβεβαίωση για τον Exynos 980 που είναι στα 2,2 GHz και υποστηρίζει dual-mode 5G. Τέλος, παίρνουμε μια ιδέα για την εγκατάσταση τετραπλής κάμερας με φακό τύπου περισκοπίου στο πίσω μέρος. Η κύρια κάμερα έρχεται στα 64MP.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights