Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Φέρνει από το νέο έτος σε περισσότερες συσκευές το HarmonyOS

Huawei: Φέρνει από το νέο έτος σε περισσότερες συσκευές το HarmonyOS

απο John Leondaris

Η Huawei σχεδιάζει να κυκλοφορήσει περισσότερες συσκευές που θα τρέχουν το HarmonyOS από το επόμενο έτος. Μάλιστα, η εν λόγω εταιρία σκοπεύει να διαθέσει αυτές τις συσκευές σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, πρέπει εδώ να επισημάνουμε ότι (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) δεν υπάρχουν σχέδια για κινητά και υπολογιστές. Η εταιρεία είχε δηλώσει ότι δεν θα κυκλοφορήσει φέτος κάποιο Harmony κινητό. Κάτι τέτοιο, λοιπόν, φαίνεται πως θα συμβεί και το ερχόμενο έτος. Με τον τρόπο αυτό, αντιλαμβανόμαστε πως η Huawei επιλέγει να παραμένει πιστή στο Android.

Αναμένουμε όμως να δούμε την εταιρία να κυκλοφορεί περιφερειακά προϊόντα όπως smartwatches με το νέο της λειτουργικό. Τα τωρινά smartwatches της Huawei τρέχουν το Lite OS. Η Huawei σχεδιάζει επίσης την κυκλοφορία smart speakers και VR συσκευών που θα έρθουν με το  Harmony OS. Φυσικά, η Huawei θέλει στο εγγύς μέλλον να τοποθετήσει το λειτουργικό της σύστημα και σε έξυπνες τηλεοράσεις.

Huawei

Βέβαια, ο μελλοντικός στόχος είναι να μετατραπεί το HarmonyOS σε ένα πλήρως εξοπλισμένο λειτουργικό σύστημα ικανό να τροφοδοτεί smartphones. Παρ’ όλα αυτά όμως, η εταιρεία προτιμά προς το παρόν να παραμείνει προσκολλημένη στο Android. Η άποψή της είναι πως τα Google Mobile Services είναι αυτά που πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα από αντίστοιχες υπηρεσίες της κινέζικης εταιρίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights