Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Oppo Reno3 series: Έρχεται στις 26 Δεκεμβρίου

Oppo Reno3 series: Έρχεται στις 26 Δεκεμβρίου

απο John Leondaris

Τον περασμένο μήνα έγινε η παρουσίαση του ColorOS 7 στην Κίνα. Τότε, η Oppo ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει τα smartphone της σειράς Reno3 τον Δεκέμβριο. Τώρα, έχουμε την ακριβή ημερομηνία και αυτή δεν είναι άλλη από τις 26 Δεκεμβρίου.

Η σειρά Reno3, η οποία περιλαμβάνει το vanilla Reno3, μια Pro παραλλαγή και το Pro 5G, θα παρουσιαστεί σε event στο Hangzhou της Κίνας στις 26 Δεκεμβρίου.

Oppo Reno3 series

Τα επίσημα teasers από την Oppo αποκάλυψαν ότι το Reno3 θα φέρει μια οθόνη με εγκοπή σε σχήμα σταγόνας και μια τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Από την άλλη, η Pro έκδοση θα έχει μια οθόνη με punch-hole και τον ίδιο αριθμό οπίσθιων καμερών.

Το vanilla Reno3 αναμένεται να εφοδιαστεί με τον MediaTek Dimensity 1000. Όσον αφορά την Pro έκδοση, θα έρθει με τον Snapdragon 765G SoC.

Η Oppo δεν έχει μέχρι στιγμής αποκαλύψει επίσημα τα χαρακτηριστικά της σειράς Reno3.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights