Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme X2: Προσγειώνεται στην Ινδία στις 17 Δεκεμβρίου

Realme X2: Προσγειώνεται στην Ινδία στις 17 Δεκεμβρίου

απο John Leondaris

To Realme X2 έρχεται στις 17/12 στην Ινδία! Όπως γνωρίζαμε, η Realme ετοιμάζει ένα κινητό με Snapdragon 730G. Σύμφωνα με τις φήμες, το κινητό αυτό θα ερχόταν με την ονομασία Realme XT 730G. Τώρα όμως, ένα tweet από τον CEO της Realme India, Madhav Sheth επιβεβαιώνει ότι η συσκευή θα φτάσει στην πραγματικότητα ως Realme X2. Ένα άλλο teaser δείχνει επίσης ότι θα υπάρξει μια περιορισμένη έκδοση Star Wards της συσκευής. Δυστυχώς ωστόσο, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τη διαθεσιμότητά της ακόμη.

Realme X2

Ξεκινώντας σήμερα, η εταιρεία φέρνει ένα Booster sale, μέσω του οποίου θα δοθεί η δυνατότητα για αγορά του Realme X2 κατά το λανσάρισμα. Αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου και έρχεται επίσης με έκπτωση 500 INR . Εκείνοι που συμμετέχουν στο Booster sale event θα πάρουν τις συσκευές τους από τις 17 Δεκεμβρίου και μετά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights