Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy M20 και M30: Παίρνουν το stable Android 10 με UI 2.0 στην Ινδία

Galaxy M20 και M30: Παίρνουν το stable Android 10 με UI 2.0 στην Ινδία

απο John Leondaris

Μετά από την ταχύτερη από ό,τι αρχικώς αναμενόταν διάθεση του Android 10 στη σειρά Galaxy S10, η Samsung ξεκινά τη διάθεση του stable One UI 2.0 update στις συσκευές Galaxy M20 και M30 στην Ινδία. Έτσι, τα δύο αυτά κινητά καθίστανται οι πρώτες non-flagship συσκευές της Samsung που παίρνουν το Android 10. Αρχικά, και τα δύο τηλέφωνα είχαν προγραμματιστεί να λάβουν τη μεγάλη ενημέρωση μέσα στον Ιανουάριο του νέου έτους. Ωστόσο, η Samsung αισθάνθηκε σίγουρη και αποφάσισε να δώσει στους χρήστες την τελευταία έκδοση του Android νωρίτερα απ’ ό,τι είχε αρχικώς προγραμματίσει.

Galaxy M20 και M30

Οι ενημερώσεις έρχονται στα Galaxy M20 και M30 με μέγεθος λίγο πάνω από 1,29GB. Δηλαδή, έχουν μικρότερο μέγεθος συγκριτικά με την την σχεδόν 2GB ενημέρωση για τα S10. Το M20 παίρνει to build number M205FDDU3CSL4, ενώ το M30, M305FDDU3CSL4. Και οι δύο ενημερώσεις έρχονται φέρνουν μαζί το security patch του Δεκεμβρίου του 2019. Προς το παρόν, είναι διαθέσιμες μόνο στην Ινδία, αλλά αυτό είναι κάτι που αναμένεται να αλλάξει τις προσεχείς εβδομάδες. Σύντομα δηλαδή, όλο και περισσότερες περιοχές περιμένουμε να προστίθενται.

Το Android 10 με το One UI 2.0 φέρνει μια μικρή οπτική αλλαγή και μεταξύ άλλων ένα βελτιωμένο dark mode σε όλο το σύστημα. Μια πιο μεγάλη αλλαγή έρχεται με τα νέα gestures που φέρνει το Android 10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights