Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei P40 Lite: Θα είναι απλώς ένα rebranded nova 6 SE;

Huawei P40 Lite: Θα είναι απλώς ένα rebranded nova 6 SE;

απο John Leondaris

Φήμες θέλουν το νέο Huawei P40 Lite να μην είναι άλλο από το nova 6 SE. Πιο συγκεκριμένα, σε λίγες μόλις εβδομάδες η Huawei αναμένεται να αποκαλύψει την οικογένεια P40. Ως συνήθως, λοιπόν, το ενδιαφέρον όλων είναι επικεντρωμένο στο ομώνυμο μοντέλο και στο μοντέλο Pro. Δεν θα πρέπει παρ’ όλα αυτά να ξεχνάμε ότι υπάρχει πάντα και η Lite έκδοση της σειράς.

Η τακτική αυτή δεν φαίνεται πως θα αλλάξει ούτε το 2020, σύμφωνα με μια νέα φήμη. Οπότε, δεν μένει παρά να περιμένουμε να δούμε να ανακοινώνεται επισήμως και ένα Huawei P40 Lite. Ωστόσο, φήμες θέλουν το εν λόγω κινητό να είναι… παλιός μας γνώριμος.

Αυτό συμβαίνει επειδή μάλλον η Huawei θα επιλέξει απλώς να ανακατασκευάσει το νέο nova 6 SE και να το πουλήσει ως P40 Lite. Αυτό αναμένεται να συμβεί σε εκείνες τις αγορές όπου η σειρά P παίρνει παραδοσιακά ένα Lite μοντέλο. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, μιας και η εταιρία συνηθίζει να πωλεί το ίδιο τηλέφωνο με διαφορετικά ονόματα παγκοσμίως.

Huawei P40 Lite

Εάν τα παραπάνω επαληθευτούν, αναμένουμε πως το Huawei P40 Lite θα έρθει με μια 1080×2310 6,4 ιντσών LCD οθόνη αφής. Στο εσωτερικό του, θα βρίσκεται ο Kirin 810 SoC με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο (επεκτάσιμο μέσω NM). Τέλος, στο πίσω μέρος του κινητού αναμένουμε μια τετραπλή κάμερα (48 MP f/1,8 2MP f/2.4 macro, 2 MP f/2.4 αισθητήρα βάθους). Η selfie κάμερα αναμένεται να είναι 16 MP f/2.0 σε punch hole στην οθόνη, ενώ η μπαταρία των 4200 mAh θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 40W.

Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review για το κορυφαίο στον τομέα της φωτογραφίας (και όχι μόνο) Huawei P30 Pro, από το in2mobile.gr.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights