Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Χριστούγενα με την Huawei : Δώρα που δίνουν και άλλα δώρα!!

Χριστούγενα με την Huawei : Δώρα που δίνουν και άλλα δώρα!!

απο Kostas Gliatiotis

Ο κόσμος της τεχνολογίας προσφέρει πολλές και διαφορετικές προσφορές και ευκαιρίες, ειδικά σε μια εορταστική περίοδο. Το “στοίχημα” για τον καθένα μας, είναι να αναγνωρίσει αυτές που έχουν πραγματικά ενδιαφέρον, και που αποτελούν πραγματικές προσφορές. Για όλους όσους θέλουν λοιπόν να αποκτήσουν το νέο τους Smartphone αυτά τα Χριστούγεννα, και να πάρουν μαζί με αυτό, όχι ένα, αλλά δύο διαφορετικά δώρα, η Huawei έχει φροντίσει να τους προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία.

Από τις 12 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2020, αγοράζοντας ένα smartphone Huawei P30 Pro ή Huawei P30 ή το νέο πεντακάμερο Huawei NOVA 5T, παίρνετε δώρο ένα  smartwatch Huawei Watch GT και ένα smartphone Huawei Y5 2018.

Huawei P30 Pro

p30 pro

Tο Huawei P30 Pro, είναι μέχρι και σήμερα στην κορυφή της φωτογραφίας με Smartphone. Οι τέσσερις διαφορετικές κάμερες του είναι ξεχωριστές η κάθε μια για τις δικές της δυνατότητες. Οι δυνατότητες αυτές συνδυάζονται ιδανικά με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, τα πολυτελή υλικά κατασκευής αλλά και την αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Η μεγάλη οθόνη των 6,47 ιντσών υποστηρίζει HDR περιεχόμενο, και ο Kirin 980 επεξεργαστής στο εσωτερικό του εκτελεί τα πάντα με εκπληκτική ταχύτητα. Η κατασκευή του στα 7nm και η άριστη διαχείριση ενέργειας από το λειτουργικό σύστημα, προσφέρουν στο P30 Pro ασύγκριτους χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Huawei P30

το P30 διαθέτει τριπλή Camera Leica σχεδιάστηκε εξ αρχής σαν η “εναλλακτική” που θα προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του μεγαλύτερου αδερφού του, σε ένα πιο οικονομικό πακέτο. Χωρίς να χάνει τίποτα από τις επιδόσεις του Kirin 980, και διατηρώντας την ίδια κορυφαία σε χρωματική απόδοση οθόνη, απλά με μικρότερο μέγεθος, το P30 ξεχωρίζει και αυτό κυρίως για τις φωτογραφικές του δυνατότητες. Η συνεργασία της Huawei με την leica φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο και εδώ, με τρεις διαφορετικές κάμερες των 40, 16 και 8 Mpixels, η κάθε μια με διαφορετικό φακό για εντυπωσιακές λήψεις.

p30

Huawei NOVA 5T

Το ολοκαίνουριο, πρωτοποριακό πεντακάμερο  smartphone της Huawei! Συνεχίζοντας την παράδοση της εταιρείας στον τομέα της φωτογραφίας, σε συνδυασμό με μια μοναδική νεανική και έντονη σχεδίαση, το Nova 5T ξεχωρίζει σε όλους τους τομείς. Μπαταρία με πραγματική διάρκεια περισσότερο από δύο ημέρες, επιδόσεις αντίστοιχες των ακριβότερων Smartphones της εταιρείας χάρη στον Kirin 980, συμπληρώνουν ένα ικανότατο σύνολο.

https://www.youtube.com/watch?v=s11NCylnHSg

Αφού λοιπόν επιλέξει κάποιος το μοναδικό Huawei Smartphone που του ταιριάζει, θα έχει την δυνατότητα να πάρει μαζί με αυτό, όχι ένα αλλά δύο διαφορετικά δώρα. Το πρώτο από αυτά είναι ένα ακόμα… Smartphone. Είτε σαν δώρο σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας, είτε σαν δεύτερη συσκευή για πιο απλή χρήση, η εταιρεία δίνει ένα μοναδικό δώρο μεγάλης αξίας, τιμώντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Huawei Y5 2018

Με οθόνη 5.45″,  εξαιρετικά υψηλή αναλογία οθόνης-σώματος και το μινιμαλιστικό πλαίσιο, τo Huawei Y5 2018, με βάρος 142 γραμμάρια και πάχος μόλις 8 χιλιοστά, αποτελεί την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν μια κομψή συσκευή ικανή να καλύψει πληθώρα αναγκών και με υψηλές επιδόσεις στο multitasking.

Μαζί λοιπόν με το δεύτερο Smartphone, τι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει η Huawei από το να προσφέρει και ένα δεύτερο… δώρο. Για τους φίλους της άθλησης, αλλά και για όσους εκτιμούν τις ευκολίες και τις δυνατότητες ενός Smartwatch, το Watch GT είναι το τέλειο δώρο

Ο ιδανικός σύντροφος σε κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα: ποδηλασία, αφού διαθέτει μετρητές απόστασης, ταχύτητας, ανάβασης και κατάβασης, ορειβασία, χάρη στην ενσωματωμένη πυξίδα και το βαρόμετρο, αλλά και κολύμβηση, καθώς είναι αδιάβροχο έως και 50 μέτρα. Εκτός από καταγραφή δραστηριοτήτων όμως, το Huawei GT  με την βοήθεια της ευφυούς παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep, προσφέρει πάνω από 200 διαφορετικές λύσεις  για καλύτερο ύπνο!

Είτε λοιπόν ονειρευόσασταν να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με ένα από τα κορυφαία κινητά της αγοράς P30 Pro ή P30, είτε είχατε βάλει στο μάτι το ολοκαίνουργιο, πανέμορφο, πεντακάμερο NOVA 5T, τώρα είναι  η στιγμή να τα αποκτήσετε, αφού μαζί με την αγορά σας θα πάρετε και 2 καταπληκτικά δώρα: το smartwatch Huawei Watch GT2  και το Huawei Y5 2018!

Η προσφορά ισχύει από τις 12.12.2019 μέχρι τις 12.1.2020 σε όλα τα επίσημα συνεργαζόμενα καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://consumer.huawei.com/gr.   

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights