Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Oppo Find X2: Έρχεται το 2020 με Snapdragon 865 SoC

Oppo Find X2: Έρχεται το 2020 με Snapdragon 865 SoC

απο John Leondaris

Το Oppo Find X2 είναι καθ’ οδόν! Η Oppo αποκάλυψε το Find X τον περασμένο Ιούνιο με Snapdragon 845 SoC, χωρίς καθόλου notch στην οθόνη. Όπως όλα δείχνουν, η κινέζικη κατασκευάστρια ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον διάδοχο του κινητού, ο οποίος δεν είναι άλλος από το Oppo Find X2. Μάλιστα, φαίνεται ότι θα έρθει πιθανότατα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

Το Find X2 θα είναι εφοδιασμένο στο εσωτερικό του με τον καινούργιο Snapdragon 865 SoC. Όπως έχει δηλώσει η εταιρεία, μεγάλη έμφαση θα δοθεί στην οθόνη του τηλεφώνου. Αναμένουμε, λοιπόν, υψηλότερη ανάλυση, υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης, καλύτερα χρώματα και ευρύτερο δυναμικό εύρος σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Oppo Find X2

Το smartphone θα διαθέτει επίσης μια κάμερα με τη νέα τεχνολογία PDAF της Sony. Πρόκειται για μια dual-pixel τεχνολογία, η οποία λειτουργεί με κατακόρυφες και οριζόντιες λεπτομέρειες. Η Oppo μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει τίποτε άλλο για το Find X2. Έχει μονάχα επιβεβαιώσει τον διάδοχο της σειράς, πράγμα που μας δείχνει ότι οι σειρές Find και Reno θα συνεχίσουν να συνυπάρχουν.

Η Oppo θα αποκαλύψει τη σειρά Reno3 στις 26 Δεκεμβρίου. Προς το παρόν, δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία για την κυκλοφορία του Find X2. Ωστόσο, δεν φαίνεται ότι θα καθυστερήσει για πολύ ακόμη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights