Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia 2.3: Έρχεται σύντομα στην Ινδία

Nokia 2.3: Έρχεται σύντομα στην Ινδία

απο John Leondaris

Το Nokia 2.3 που αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα θα φτάσει σύντομα στην Ινδία. Μάλιστα, η εταιρεία έχει αρχίσει να μας προετοιμάζει για την άφιξη του κινητού δημοσιεύοντας μερικά σχετικά βίντεο στο Twitter.

Το Nokia 2.3 είναι ένα budget Android One smartphone που φέρει τον Helio A22 SoC και τρέχει Android Pie. Διαθέτει 2GB μνήμη RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο μέχρι και 400GB μέσω κάρτας microSD.

Nokia 2.3

To κινητό έρχεται με μια 6.2 ιντσών HD+ οθόνη και ειδικό Google Assistant button στην αριστερή πλευρά. Έχει επίσης μια 5MP selfie κάμερα στο μπροστινό μέρος και 13MP κύρια κάμερα στο πίσω μέρος, μαζί με αισθητήρα βάθους 2MP.

Το Nοkia 2.3 φέρει μια μπαταρία 4.000 mAh που αντλεί ενέργεια μέσω μιας θύρας microUSB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights