Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Oppo: Κινητό με οθόνη 6,5″ και τριπλή κάμερα εμφανίστηκε στην TENAA

Oppo: Κινητό με οθόνη 6,5″ και τριπλή κάμερα εμφανίστηκε στην TENAA

απο John Leondaris

Τα περισσότερα από τα νέα που αφορούν την Oppo τις τελευταίες μέρες ήταν σχετικά με την επικείμενη σειρά της εταιρίας, Reno3. Ωστόσο, μια νέα συσκευή από την κατασκευάστρια εταιρία μόλις εντοπίστηκε στην TENAA. Το εν λόγω κινητό, φέρει αριθμό μοντέλου PDBM00 και ανήκει χωρίς αμφιβολία στην midrange κατηγορία κινητών. Η συσκευή, έρχεται με μια οθόνη 6.5 ιντσών, τριπλή κάμερα και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πίσω μέρος.

Oppo

Στο μπροστινό μέρος συναντάμε μια οθόνη 6,5 ιντσών, η οποία διακόπτεται από μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας όπου θα φιλοξενηθεί η selfie κάμερα. Προς το παρόν όμως, δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με την ανάλυση και τον τύπο της οθόνης. Οι τρεις κάμερες στην πίσω πλευρά είναι ευθυγραμμισμένες κάθετα και πλαισιώνονται από τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Tο LED flash ειδοποιήσεων βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία.

Oppo

Το κινητό, έχει διαστάσεις 163,9×75,5×8,3 (mm) και το power button έχει τοποθετηθεί στην δεξιά πλευρά. Τέλος, τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης βρίσκονται στα αριστερά. Οι προδιαγραφές αποκαλύπτουν επίσης μια μπαταρία 4.230mAh και dual-sim υποστήριξη με συνδεσιμότητα LTE.

Σύμφωνα με εικασίες, ίσως να πρόκειται για το νεότερο μέλος της σειράς Α της Oppo. Θα πρέπει ωστόσο να περιμένουμε να δούμε περισσότερα νέα σχετικά με αυτό το κινητό μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights