Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Oppo Reno3: Έρχεται με υποστήριξη 5G;

Oppo Reno3: Έρχεται με υποστήριξη 5G;

απο John Leondaris

Η σειρά Oppo Reno3 φθάνει στις 26 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, πρόκειται να υπάρξει και μια Pro έκδοση με 5G και curved edges στην οθόνη. Θα έχει επίσης μια οπή για την φιλοξενία της selfie κάμερας στην επάνω αριστερή γωνία. Αντιθέτως, το κανονικό Reno3 θα διαθέτει επίπεδο πάνελ και μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας για την selfie κάμερα.

Σήμερα, η εταιρεία αποκάλυψε ότι το απλό Oppo Reno3 θα έχει το Dimensions 1000L μόντεμ που υποστηρίζει 5G και κατασκευάζεται από την Mediatek.

vanilla Oppo Reno3

Το vanilla Oppo Reno3 αναμένεται να αποτελέσει την πιο προσιτή εναλλακτική λύση του Reno3 Pro. Ταυτόχρονα, θα έχει ακόμα ένα ωραιότερο πίσω μέρος, με μια εγκατάσταση τεσσάρων καμερών. Ο κύριος αισθητήρας αναμένεται να είναι 64 MP, ενώ ολόκληρη η συσκευή θα έχει πάχος 8 mm. Σχετικά με την μπαταρία του κινητού, αυτή θα έχει χωρητικότητα 4.025mAh.

Είτε τελικώς επαληθευτούν οι παραπάνω φήμες, είτε δούμε την Oppo να διαθέτει και μια non-5G έκδοση του κινητού, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να περιμένουμε δύο μόλις εβδομάδες μέχρι την επίσημη αποκάλυψη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights