Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Oppο: Διέρρευσαν λεπτομέρειες για τα A91 και A8

Oppο: Διέρρευσαν λεπτομέρειες για τα A91 και A8

απο John Leondaris

Μια αφίσα της Oppο που διέρρευσε πρόσφατα αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα A91 και A8. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι ίσως η πρώτη φορά που ακούμε κάτι σχετικά με αυτές τις συσκευές.

Oppο

Κοιτάζοντας προσεκτικά αυτήν την εικόνα, τα A91 και A8 φαίνονται να είναι παρόμοια. Μάλιστα, και στα δύο κινητά, η οθόνη τους διακόπτεται από μια μικρή εγκοπή σε σχήμα σταγόνας για την φιλοξενία της selfie κάμερας. Βέβαια, το A91 δείχνει να είναι πιο μινιμαλιστικό και να έχει μια τετραπλή κάμερα αντί τριών καμερών, όπως το A8. Η κάμερα του A91 θα έχει κατά πάσα πιθανότητα έναν 48MP κύριο αισθητήρα. Το εν λόγω κινητό, έρχεται με 8GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, έρχεται με γρήγορη φόρτιση VOOC 3.0, που μεταφράζεται σε 20W.

Oppο

Από την άλλη πλευρά, το A8 διαθέτει μια οθόνη 6.5 ιντσών. Ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού είναι στα 128GB, ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.230 mAh.

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη αφίσα δεν αποκαλύπτει άλλες λεπτομέρειες για τα δύο αυτά τηλέφωνα. Ωστόσο, έρχεται να επιβεβαιώσει τον σχεδιασμό των δημοφιλών Oppο Reno3 και Reno3 Pro 5G μαζί με μερικά από τα χαρακτηριστικά τους. Βέβαια, πάντα πρέπει να διατηρούμε μια επιφύλαξη σχετικά με την εγκυρότητα της αφίσας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights