Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy S11: Με 9-to-1 Bayer αισθητήρα η 108MP κάμερα
Samsung Galaxy S11

Samsung Galaxy S11: Με 9-to-1 Bayer αισθητήρα η 108MP κάμερα

απο John Leondaris

Η Samsung εργάζεται σκληρά για τη σειρά Samsung Galaxy S11, και σύμφωνα με μια αξιόπιστη διαρροή, αναμένουμε μια έκπληξη το ερχόμενο έτος. Ο χρήστης UniverseIce στο Twitter, αποκάλυψε ότι το Galaxy S11+ θα έχει αισθητήρα 108 MP με 9-to-1 Bayer τεχνολογία.

Σε ξεχωριστό tweet, αποκαλύφθηκε τo design του τηλεφώνου. Όπως διαπιστώνουμε, η σειρά Galaxy S πρόκειται να υιοθετήσει παρόμοιο σχεδιασμό με αυτόν των σειρών A και M της εταιρίας. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως θα δούμε μια τεράστια ορθογώνια διάταξη καμερών στην επάνω αριστερή γωνία.

Η Samsung θα χρησιμοποιήσει τον 108MP αισθητήρα σε προεπιλογή λειτουργίας 12MP. Ωστόσο, θα έχουμε τέτοιο pixel-binning, που ίσως δούμε τις πιο καθαρές εικόνες που έχει μπορέσει να δώσει ποτέ ένα smartphone. Στο επάνω μέρος, κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε ultrawide-angle κάμερα, στο κάτω μέρος θα βρίσκεται ένας τηλεφακός τύπου περισκοπίου, ενώ στη μέση είναι τοποθετημένος ο κύριος αισθητήρας. Στην δεξιά πλευρά του κινητού αναμένεται να τοποθετηθούν φλας και ToF.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights