Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vivo X30 Pro: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν το εντυπωσιακό ζουμ

Vivo X30 Pro: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν το εντυπωσιακό ζουμ

απο John Leondaris

Ο product manager της vivo στην Κίνα δημοσίευσε ένα σύνολο φωτογραφιών που μας δείχνουν τις δυνατότητες της κάμερας του επερχόμενου smartphone vivo X30 Pro. Όπως φημολογείται, το κινητό θα έρθει με κύρια κάμερα 64MP και 13MP τηλεφακό τύπου περισκοπίου με δυνατότητα υβριδικού ζουμ 60x.

Vivo X30 Pro Vivo X30 Pro

Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί στο Πεκίνο και είναι πράγματι εντυπωσιακές. Αρχικά, διαπιστώνουμε πως είναι δύσκολο να εντοπίσουμε το κτίριο στην πρώτη εικόνα, το οποίο έχει μεγεθυνθεί με εξαιρετικά κοντινό αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι οι φωτογραφίες έχουν υποστεί κάποια συμπίεση κατά τη μεταφόρτωση στο Weibo.

Vivo X30 Pro

Αυτό το κινητό θα διαθέτει και το chipset της Samsung με 5G. Μιλάμε για τον Exynos 980 βασισμένο στην ARM Cortex-A77 αρχιτεκτονική και υποστηρίζει SA και NSA dual-mode 5G συνδεσιμότητα.

Το vivo X30 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει από την εταιρία σε μερικές μόνο ημέρες, οπότε δεν μένει παρά να περιμένουμε για λίγο ακόμη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights